Поліція Франції затримала 30 вболівальників з РФ для перевірки документів

Вівторок, 14 червня 2016, 10:07

Французька поліція затримала тридцять російських фанів для перевірки документів у містечку Мандел-ла-Напуль неподалік Канн.

Про це повідомляє Le Figaro.

"В місті Мандел-ла-Напуль поліція проводить спецоперацію для перевірки персональних даних тридцяти російських вболівальників", – цитує видання повідомлення префектури місцевого департаменту.

За даними французької поліції, такі заходи відбуваються в рамках посилених заходів безпеки після масових бійок між російськими та англійськими вболівальниками у Марселі.

В той же час російська агенція "РИА Новости" повідомила про блокування французьким спецназом автобуса з російськими вболівальниками неподалік Канн.

Нагадаємо, протягом перших трьох днів Євро-2016 відбулася низка бійок між вболівальниками кількох країн.

Наймасовішими наразі стали заворушення у Марселі, де внаслідок численних сутичок між вболівальниками Англії та Росії постраждали понад 30 осіб. У сутичках брали участь 150 російських футбольних хуліганів.

За словами прокурора Марселя, більшість поранених були вболівальниками британської команди.

Пізніше стало відомо, що двох британців засудили до двох і трьох місяців ув’язнення і заборонили в’їзд до Франції за причетність до бійок перед матчем між збірними Росії та Британії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.