Україна і НАТО вперше провели спільний семінар з реформування оборонпрому

П'ятниця, 3 червня 2016, 16:54

Україна і НАТО вперше провели спільний семінар з реформування оборонної промисловості, на якому обговорили трансформацію вітчизняного оборонно-промислового комплексу та можливості співпраці України з Альянсом.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби держконцерну "Укроборонпром".

Семінар відбувся 1 червня у Львівській національній академії сухопутних військ. У заході взяли участь члени делегації Міжнародного секретаріату НАТО, представники "Укроборонпрому", Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних сил України та місцевих органів влади.

"Рівень представництва іноземних держав і компаній з Європи і Америки на сьогоднішньому форумі дасть правильний, якісний і ефективний поштовх до трансформації оборонної промисловості, а саме - реформування ОПК. Це нагальна потреба сьогодення", - цитує прес-служба заступника генерального директора "Укроборонпрому" із зовнішньоекономічної діяльності Дениса Гурака.

Головними  темами семінару стали механізми взаємодії між компаніями ОПК країн-членів НАТО, національними міністерствами оборони та іншими державними органами, а також імплементація відповідних стандартів у виробництві військової техніки в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.