До Естонії прибувають німецькі військові підрозділи з важкою технікою

Вівторок, 5 липня 2016, 15:38

До Таллінну в середу прибуває особовий склад роти гірських єгерів з Німеччини, в той же день підрозділ відправиться до військового містечка Тапа. Група попереднього розміщення вже прибула в Естонію.

Про це повідомляє ERR.ee.

Підрозділи гірських єгерів спеціалізуються на діях на складній місцевості і в екстремальних погодних умовах. На озброєнні мають бойові машини піхоти Boxer і бронеавтомобілі розвідки Eagle.

Всього в цьому році до Естонії прибувають дві роти 231-го батальйону гірських єгерів збройних сил Німеччини. Перша, основна частина якої і прибуде в середу, буде перебувати в Естонії до середини серпня, після чого її змінить інша рота того ж батальйону. В свою чергу ця рота буде перебувати в Естонії до кінця вересня.

Кожна рота налічує близько 200 людей особового складу. Всі військові збройних сил Німеччини будуть дислокуватися в містечку Сил оборони Естонії в місті Тапа.

Мета місії - ознайомлення з ландшафтом і умовами вишколу в Естонії та відпрацювання рутинних дій в місцевих умовах. Також заплановані спільні тренування з Силами оборони Естонії і перебувають у країні частинами НАТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: