У Кельні винесли 2 обвинувальних вироки у справі про напади у новорічну ніч

Четвер, 7 липня 2016, 19:43

Адміністративний суд у Кельні у четвер, 7 липня, виніс два вироки по справах про сексуальні домагання в новорічну ніч 2016 року.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Два обвинувачених засуджені до позбавлення волі умовно.

У першому випадку мова йде про 21-річного уродженця Іраку, звинуваченого в тому, що в новорічну ніч він притискав до себе, цілував і "лизав лице" жінки, в той момент оточеної групою чоловіків. Він визнаний винним у сексуальних домаганнях і засуджений до одного року позбавлення волі умовно, у відповідності з кримінальним законодавством для неповнолітніх злочинців.

У другому випадку обвинувачений - 26-річний уродженець Алжиру - визнаний винним у співучасті в сексуальному домаганні і в спробі сексуального домагання. Він засуджений до такого ж покарання (1 рік умовно), але у відповідності з кримінальним законодавством для повнолітніх. Суд визнав доведеним, що обвинувачений брав участь у домаганнях разом з групою 15-20 чоловіків.

Суд розглядав справу з двома потерпілими. У ході засідання з'ясувалося, що обидва злочинця спочатку фотографувалися з ними біля Кельнського собору, але в цей час їх оточила група чоловіків, і тоді обидві жінки піддалися домаганням.

Раніше, 6 травня, той же суд зняв звинувачення в сексуальних домаганнях з 26-річного алжирця, підозрюваного в участі в масових нападах, але визнав його винним у скупці краденого і спробі крадіжки шляхом злому автомобіля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: