В РФ контрабандисти відремонтували дорогу заради провозу санкційних товарів

Понеділок, 22 серпня 2016, 16:15

Співробітники прикордонного управління ФСБ Росії по Смоленській області виявили біля кордону з Білоруссю дорогу, по якій контрабандисти ввозять на територію Росії санкційні вантажі.

Про це повідомляє ТАСС.

Як зазначив представник прикордонного управління Олександр Лазненко, невідомі відремонтували дорогу, щоб нею в обхід постів могла йти важка техніка.

"У районі пункту пропуску "Червона Гірка" недалеко від траси М1 "Москва - Мінськ" була виявлена дорога, яка використовується невідомими особами для проїзду на територію РФ в об'їзд пункту подачі повідомлень "Червона гірка", - сказав Лазненко.

Він додав, що невстановлені особи серйозно відремонтували ґрунтову дорогу - зробили підсипку, розширили проїжджу частину, спорудили заїзні кишені і розворотні місця, щоб по дорозі могла йти важка техніка.

Лазненко зазначив, що зараз дорога довжиною в декілька кілометрів взята під контроль. Це вже принесло результат, коли на початку серпня був затриманий цілий караван великовантажних автомобілів з санкційними фруктами польського виробництва.

Як відомо, від серпня минулого року в Росії фізично знищують санкційну продукцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.