6 переваг недорогих холодильників

promoted
Середа, 3 серпня 2016, 13:28

Сьогодні навіть найдорожчі холодильники мають багатий набір функцій та ряд технологічних переваг. Про які можливості сучасної побутової техніки варто знати покупцеві з невеликим бюджетом?

Холодильник — техніка, без якої важко уявити сучасну кухню. Якщо посудомийна машина або мультиварка в нашій країні донині залишаються предметами другої необхідності, то з холодильником справа інша: ця річ є в кожному будинку.

На сьогодні середня вартість імпортного холодильника відомого бренду складає приблизно 10-15 тисяч гривень. Сума пристойна. Але що робити, якщо її у своєму розпорядженні має далеко не кожен українець? Хочемо звернути вашу увагу на недорогі холодильники відомих світових виробників і підкреслити їх можливості, які стануть в нагоді кожній господині. Всі моделі ви можете подивитися тут http://tehnik.od.ua/holodilnik/, мова піде про функції та можливості, представлені в холодильниках таких фірм, як Electrolux, Zanussi, Candy, Snaige, Hansa, Beko, Elenberg, Shivaki, Атлант, Indesit, Nord та ін.

 

Система No Frost

Сучасна технологія, що дозволяє не розморожувати техніку. Нею оснащуються як морозильники, так і холодильні шафи. Завдяки наявності вбудованого вентилятора-кулера забезпечується циркуляція холодного повітря. Температура у всіх секціях зберігається однакова, а рівень вологості залишається оптимальним.

Корисний об'єм камер

Йдеться про оптимізацію корисного простору. Виробники бюджетної техніки також враховують цей фактор і при тих же габаритах моделей збільшують їх загальний об'єм. Так, при ширині 70 см він може досягати 395 літрів!

Суперзаморозка

Швидкісне охолодження — неймовірно популярна функція серед покупців. Дійсно, швидко охолодити або заморозити продукти може знадобитися в різних ситуаціях. З цією можливістю ви зможете швидко охолодити напої в спекотний день, підготувати лід для коктейлів або заморозити ягоди.

Рівень шуму

Навіть найдешевші холодильники відомих брендів працюють тихо. Оптимальний рівень шуму 40 дБ. У такій тиші може спокійно спати людина із найбільш сторожким сном.

Самодіагностика

Не у всіх дешевих холодильниках присутня ця опція, але в багатьох зустрічається. Self-Test допомагає запобігти поломкам побутової техніки. Так, система повідомить власникові про занадто високу температуру всередині холодильника або іншу несправність, яку зможе усунути своєчасно викликаний майстер.

Таймер

Якщо залишати напої в морозильній камері, таймер часто приходить на допомогу. Пляшки не заморожуються, а лише охолоджуються до бажаної температури. Час виводиться на панель управління, що дуже зручно.


В цілому багато моделей бюджетних холодильників зможуть здивувати покупця своїми функціями. Варто уважно вивчати характеристики техніки, і тоді вибір оптимального варіанту при наявному бюджеті буде простим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: