У посольстві України в Британії здивовані заявами студентів, що їздили до Путіна

Четвер, 1 вересня 2016, 13:27

У посольстві України в Британії взяли до відома візит студентів Ітонського коледжу у Кремль, де вони провели зустріч з російським президентом Володимиром Путіним.

Відповідний коментар розміщено на сторінці посольства у Твіттері.

"Досить дивно читати пост одного з присутніх на зустрічі про те, що Путін "показав своє людське обличчя", особливо, коли весь світ знає про ситуацію з демократією і порушеннями прав людини в Росії і її військову агресію проти України і незаконну анексію Криму" - йдеться у коментарі.

Раніше повідомлялося, що про зустріч студентів з президентом РФ стало відомо з фотографій у соцмережах, які оприлюднили після зустрічі британські студенти.

"У мене пішло загалом 10 місяців, 1040 листів, 1000 текстових повідомлень, незліченні безсонні ночі, постійні параної під час іспиту сезону А2, зниження успішності... але ми тут. Хлопці, ми дійсно глибокого вразили Путіна, і він відповів, показавши нам своє людське обличчя", - написав у Facebook один з учасників зустрічі, студент Ітона Девід Вей.

Коледж Ітон виступив із заявою, в якій сказано, що "це був приватний візит невеликої групи, повністю організований за власною ініціативою і незалежно від коледжу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.