Кабмін розширив штат офісу з євроінтеграції

Середа, 14 вересня 2016, 18:13

Український Кабінет міністрів на своєму засіданні схвалив збільшення штату урядового офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Уряд сьогодні схвалив постанову, що передбачає перерозподіл граничної чисельності штатних одиниць між деякими міністерствами і ЦОВВ та Секретаріатом КМУ задля того, щоб ми нарешті в рамках переназваного Урядового офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції могли відновити свідомо зруйновану в часи Януковича спроможність працювати в напрямку євроатлантичної інтеграції та розширити можливості по роботі над євроінтеграцією", – написала вона.

Климпуш-Цинцадзе додала, що не дивлячись на бюрократичні перешкоди, таке рішення уряд стало кроком вперед і дозволить "оголосити конкурси на нові вакантні посади".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів розширив повноваження Урядового офісу з питань європейської інтеграції, змінивши його назву на Урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Як відомо, навколо діяльності цієї структури розгортається скандал, адже нині урядовий офіс з питань євроінтеграції лишився повністю без керівництва. Так, в ньому відсутні голова та обидва заступники. Уряд вже чотири місяці шукає їм заміну і поки що безуспішно.

Детальніше про ситуацію навколо урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції читайте в статті на ЄвроПравді Що відбувається з Урядовим офісом з питань євроінтеграції?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.