Нові функції телевізора або як звичайний ТВ перетворити на смарт

promoted
П'ятниця, 30 вересня 2016, 13:16

Напевно, кожен власник телевізора з величезним екраном неодноразово намагався використовувати його в якості монітора.

Телевізор Самсунг надає таку можливість, і все, що потрібно для втілення цієї мрії — підключення до інтернету і якісна камера. У пам'ять Samsung Смарт-ТВ вже встановлене все необхідне для спілкування в інтернеті програмне забезпечення. Для цього достатньо просто увійти в меню і натиснути на іконку скайпу.

Переваги Смарт-ТВ

З появою в квартирах комп'ютерів звичайні телевізори стали втрачати свій авторитет. Для більшості українців вони стали предметом інтер'єру. Очевидно, що їх функціонал не такий різноманітний, як цього б хотілося. Зараз усі дивляться улюблені фільми, цікаві передачі і захоплюючі відео з моніторів ноутбуків і ПК.

Саме тому виробники стали розробляти нові технології. Виявилося, що завдяки доповненню телевізорів новими характеристиками вони знову стали зацікавлювати сучасне суспільство. Вбудовані додатки дозволяють оновленим телевізорам:

  • підключати інтернет;
  • переглядати відео в онлайн-режимі;
  • грати в ігри, слухати улюблену музику;
  • спілкуватися по скайпу на великому екрані.

Спілкування порадує любителів скайпу: тепер це не просто якісний зв’язок, але і відмінна якість відео. Перетворивши екран телевізора в монітор, можна насолоджуватися повноцінним спілкуванням. Єдиною умовою є підключення веб-камери з високою роздільною здатністю. Якісною повинна бути камера і у вашого співрозмовника.

 

Якщо немає телевізора Смарт — не проблема!

Але що ж робити, коли телевізор великий, але не має функції "Смарт", і можливості його підключити безпосередньо до інтернету немає? Це не проблема. Є один простий народний спосіб для підключення скайпу по ТБ. Отже:

  1. Підключаємо телевізор в якості монітора до комп'ютеру або ноутбуку.
  2. Використовувати можна при цьому навіть камеру з ноутбука або ту, якої ви звикли користуватися.
  3. Отримуємо широкий і насичений екран, який не можна порівняти з невеликим стаціонарним монітором.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.