Клімкін у середу візьме участь у засіданні Комітету міністрів Ради Європи

Середа, 7 вересня 2016, 11:05

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у середу, 7 вересня, візьме участь у роботі засідання Комітету міністрів Ради Європи в Страсбурзі (Франція), а також проведе ряд зустрічей з європейськими колегами.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС.

"7 вересня міністр закордонних справ України Павло Клімкін візьме участь у роботі 1263-го засідання Комітету міністрів Ради Європи. У ході засідання високого рівня відбудеться обмін думками між очільниками зовнішньополітичних відомств європейських держав та міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом.Чавушоглу щодо внутрішньополітичної ситуації в Туреччині, яка склалася в країні після спроби державного перевороту у липні 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Програма візиту також передбачає проведення низки двосторонніх зустрічей Клімкіна з його європейськими колегами.

Крім того, як повідомляє Інтерфакс-Україна, раніше посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив, що Павло Клімкін прибуває до Берліна у середу, де його чекає інтенсивна програма".

Так, у програмі візиту глави МЗС - переговори з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром, головою Бундестагу Норбертом Ламмертом і фракцією ХДС/ХСС, міністром внутрішніх справ Німеччини Томасом де Мезьером, керівництвом відомства канцлера Ангели Меркель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.