В системі е-декларування є облікові записи від майже всіх топ-посадовців - НАЗК

виправлено
Середа, 19 жовтня 2016, 12:21

У Національному агентстві з питань запобігання корупції повідомили, що в системі е-декларування зареєстровані майже всі топ-посадовці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

"Наразі, в реєстрі щогодинно з’являється нова декларація. Фактично в системі зареєстровані та працюють всі потенційні декларанти "першої хвилі" - майже 43 тис. осіб", - написала вона.

Як відомо, перед офіційним поданням декларації посадовці можуть реєструватися в системі та, зокрема, створювати чернетку своєї декларації.

"У вільному доступі сьогодні можна побачити декларації 6-ти заступників міністрів, 9-ти народних депутатів, 5-ти співробітників Адміністрації президента, 8-ми співробітників КМДА та інших чиновників", - йдеться в повідомленні голови НАЗК.

Крім того, голова НАЗК заявила, що система е-декларування витримає навантаження тисячної кількості користувачів та додала, що зараз в ній працюють майже 45 тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше член НАЗК Руслан Рябошапка заявляв, що директор Національного антикорупційного бюро та його підлеглі мають подати електронну декларацію відповідно до закону, а не влаштовувати саботаж процесу е-декларування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.