В Алеппо за тиждень після відновлення авіаударів більше 140 загиблих

Вівторок, 22 листопада 2016, 12:19

За тиждень після відновлення обстрілів східної частини Алеппо, яка контролюється поставцями, загинув 141 мирний житель, у тому числі 18 дітей.

Такі дані наводить Сирійський центр із моніторингу дотримання прав людини, повідомляє Reuters.

За даними правозахисників, є задокументовані свідчення, що сотні людей отримали поранення в результаті російських і сирійських повітряних ударів і артилерійського обстрілу урядовими військами і їх союзників східної частини міста.

Новий штурм східних районів Алеппо почався в минулий вівторок після тижневої паузи. Також повідомляється, що загинули 87 повстанців і людей, особи яких не були встановлені.

Спостерігачі також заявили, що у західній частині міста, контрольованій сирійським режимом, загинули 16 людей, в тому числі 10 дітей, і десятки отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що у східних районах сирійського міста Алеппо, які контролюються повстанцями, внаслідок бомбардувань не працює жодна велика лікарня.

Нагадаємо, Постійний представник США в ООН Саманта Пауер назвала імена 13 сирійських генералів і полковників, які відповідальні за бомбардування цивільних осіб в Алеппо і тортури затриманих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.