Авіакомпанія Lufthansa скасовує на четвер лише 40 рейсів через страйк

Середа, 30 листопада 2016, 12:05

Найбільший авіаперевізник Німеччини, компанія Lufthansa повідомила про скасування 40 рейсів через страйк пілотів.

Про це повідомляє Reuters.

"Lufthansa планує, що майже вісі рейси компанії завтра (у четвер, 1 грудня – ред.), працюватимуть за графіком. Лише 40 рейсів скасовані через страйки в попередні дні," – цитує агенція повідомленні авіакомпанії у Twitter.

Як пілоти компанії на цьому тижні страйкували у вівторок і не працюють в середу після чотирьох денного страйку минулого тижня, що призвело до скасування загалом близько 4500 рейсів.

Раніше повідомлялося, Єврокомісія закликала до негайного залагодження тарифної суперечки між профспілкою пілотів Vereinigung Сockpit і німецьким авіаперевізником Lufthansa.

Як відомо, тарифна суперечка між профспілкою пілотів Vereinigung Сockpit і Lufthansa триває від квітня 2014 року. Vereinigung Cockpit вимагає збільшення оплати праці пілотів на 22 відсотки за п'ятирічний період з 2012 року.

Наприкінці минулого тижня профспілка відхилила пропозицію авіакомпанії, зроблену 25 листопада, яка передбачала збільшення оплати праці пілотів на 4,4 відсотка у два етапи до середини 2018 року, а також одноразову виплату розміром 1,8 місячної зарплатні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.