Lufthansa зробила нову пропозицію пілотам щодо врегулювання тарифної суперечки

Середа, 30 листопада 2016, 15:20

Керівництво авіакомпанії Lufthansa зробило 30 листопада нову пропозицію пілотам щодо врегулювання тарифної суперечки, з метою завершити страйки, в результаті яких авіакомпанія скасувала сотні рейсів.

Про це повідомляє Reuters.

У авіакомпанії повідомили, що пропонують збільшити заробітну плату на 4,4% у два етапи, а також одноразову виплату, проте остання пропозиція вже не пов'язана з жодними термінами та умовами.

Раніше компанія вимагала, щоб пілоти погодилися на зміну пенсійного забезпечення в обмін на підвищення зарплати.

Раніше повідомлялося, Єврокомісія закликала до негайного залагодження тарифної суперечки між профспілкою пілотів Vereinigung Сockpit і німецьким авіаперевізником Lufthansa.

Як відомо, тарифна суперечка між профспілкою пілотів Vereinigung Сockpit і Lufthansa триває від квітня 2014 року. Vereinigung Cockpit вимагає збільшення оплати праці пілотів на 22 відсотки за п'ятирічний період з 2012 року.

Наприкінці минулого тижня профспілка відхилила пропозицію авіакомпанії, зроблену 25 листопада, яка передбачала збільшення оплати праці пілотів на 4,4 відсотка у два етапи до середини 2018 року, а також одноразову виплату розміром 1,8 місячної зарплатні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: