Туреччина заявила про знищення понад 90 об'єктів ІДІЛ в Сирії

П'ятниця, 4 листопада 2016, 13:27

Збройні сили Туреччини за добу знищили понад 90 об'єктів терористів ІДІЛ на півночі Сирії.

Про це з посиланням на турецьких військових повідомляє державна агенція Anadolu.

"За минулу добу по об'єктах терористів на півночі Сирії нанесено сім авіаударів, йдеться у зведенні Генштабу ЗС Туреччини про 73-й день операції "Щит Євфрату", яка проводиться Сирійською визвольною армією за підтримки ЗС Туреччини і сил міжнародної коаліції", – йдеться у повідомленні.

Також у турецькому Генштабі повідомили, що під час бойових дій загинули чотири представника сирійської опозиційної армії, ще 10 отримали поранення.

"Втрат серед військовослужбовців ЗС Туреччини немає. ЗС Туреччини знищили понад 90 об'єктів терористів", – повідомили у Генштабі Туреччини.

"В результаті авіаударів сил міжнародної коаліції по об'єктах терористів ІДІЛ знищено вісім бойовиків. Крім того, протягом дня завдано 94 удари по об'єктах ІДІЛ, знешкоджено три терориста", – резюмується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Туреччині заявили, що в рамках операції "Щит Євфрату" на сирійській території вздовж кордону від терористів "Ісламської держави" очищено ділянку в 90 кілометрів, що йде вглиб Сирії на 20 кілометрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.