Новий дизайн Price.ua: площадка оновилась, щоб спростити вам порівняння цін ®

promoted
Вівторок, 13 грудня 2016, 14:31

Агрегатор цін Price.ua продовжує видозмінюватись: нові інформаційні блоки на головній сторінці, простіше керування та навігація по ресурсу. Як на перший погляд незначні зміни впливають на зручність користування ресурсом?

На сайті Price.ua продовжуються зміни дизайну. На цей раз не кардинальні, але відчутні: оновили інформаційні блоки на головній сторінці, змінили дизайн сторінок з описом товарів. Робити огляд цін на Price.ua відтак інтуїтивно зрозуміло. Навіть бабусям.

 

На головній сторінці ресурсу з’явився блок "Товар дня", він знаходиться справа, нижче — "Акції" та "Сезонні товари". Не маєте часу слідкувати за знижками та акційними пропозиціями самостійно? В "Акціях" на головній сторінці щоразу розміщені чотири вигідних пропозиції, щоб переглянути всі акційні товари тисніть "Дивитись всі". Все логічно.

Найпопулярніші товари сезону тепер винесені в окремий блок. До прикладу, зараз у ньому мобільна, цифрова та автомобільна техніка — товари, які виявляться чиїмсь приємним подарунком під Новий рік.

До речі про подарунки. Їм на Price.ua присвячений окремий розділ. В ньому товари посортовані на випадки будь-якого свята — від річниці стосунків до ювілею батьків. Ще не визначились, що дарувати на Новий рік? Price.ua вже має сотню пропозицій: вкажіть бюджет, щоб хоч трохи скоротити область пошуків.

Сторінки з описом характеристик товару та огляду цін також змінились.

 Наприклад, до популярних моделей додали 3D-перегляд: з тримірних зображень простіше зрозуміти, влаштовує вас обрана модель, чи краще пошукати іншу.

Після огляду цін та характеристик ще залишились питання? На кожній сторінці з описом товару тепер є можливість поставити питання чи уточнити інформацію про модель: тисніть "Поставити питання" внизу сторінки (відповідь про товар надійде на вказану адресу електронної пошти).

У відгуках до товарів також можна ділитись досвідом використання, а також оцінювати відповіді інших користувачів. Дрібниць у огляді цін також вистачає: наприклад, при наведенні на товари на головній сторінці з’являється меню "Порівняти ціни".

Вдалий дизайн — коли користуєшся сайтом, не задумуючись, що тиснути далі, незалежно від навичок користування веб-ресурсами. Зробити сайт з оглядом цін більш ніж на 3 мільйони пропозицій зручним та зрозумілим для 200 тисяч щоденних відвідувачів — складне завдання. Протестуйте, чи вдалося врахувати все на оновленому Price.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: