Торговий представник України анонсувала початок промислового діалогу з ЄС у 2017 році

Середа, 14 грудня 2016, 12:00

Заступник міністра економічного розвитку України, торговий представник Наталія Микольська повідомила, що Україна в 2017 році почне діалог з Європейською комісією для стимулювання української промисловості.

Про це вона повідомила у своєму Twitter за підсумками виступу в Німецько-українській промислово-торговій палаті в Києві увечері 13 грудня.

"У 2017 році ми починаємо промисловий діалог з Європейською комісією, щоб стимулювати українську промисловість", - написала вона.

"Сподіваємося, Європарламент схвалить надання Україні торгових преференцій, що стимулюватиме український експорт", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Микольська зазначила, що Німеччина є для України "другою "undertrade country", тобто другою країною, потенціал торгівлі з якою не повністю реалізований".

"У наступному році Офіс з підтримки українського експорту буде концентруватися на торгівлю з Німеччиною", - написала вона у Twitter.

Нагадаємо, торговий представник України Наталія Микольська заявляла, що ефект для України від додаткових торговельних преференцій, проект регламенту яких був представлений у вересні, під час експорту товарів до Європейського Союзу може становити 100-150 млн доларів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.