Поляк у кабіні вантажівки в Берліні намагався завадити терористу – ЗМІ

Середа, 21 грудня 2016, 12:04

Польський водій вантажівки та терорист, який направив авто на людей на різдвяному ярмарку в Берліні, боролися до останнього моменту.

Як повідомляє Bild з посиланням на власні джерела серед правоохоронців, найбільш ймовірно, польський водій вантажівки намагався завадити терористу, який на той момент керував авто.

"При розтині вбитого Лукаша У. було встановлено, що він був живий до моменту нападу. Він сидів у кабіні водія в той момент, коли терорист направив авто на людей", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що скоріш за все, поляк намагався завадити терористу, перш ніж той кілька разів вдарив його ножем. Коли машина зупинилися, терорист застрелив поляка.

Нагадаємо, внаслідок наїзду вантажівки з польськими номерами в натовп людей на різдвяному ярмарку в Берліні ввечері 19 грудня загинули щонайменше 12 осіб, ще 49 людей отримали поранення.

Пізніше стало відомо, що у кабіні вантажівки було знайдене тіло польського водія авто, тоді як нападнику вдалося втекти і його досі розшукує поліція.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.