Рейтинг премʼєра Польщі найвищий з моменту призначення – опитування

Четвер, 16 лютого 2017, 15:59

Задоволення від роботи Беати Шидло на чолі польського уряду на початку лютого цього року висловили 46% поляків.

Про це з посиланням на дані опитування CBOS повідомляє Onet.

Соціологи  встановили, що у порівнянні до січня покращився рейтинг прем'єра Беати Шидло – наразі відсоток людей, що декларують задоволення від її роботи на чолі уряду є найвищим з моменту її призначення – 46%, у порівнянні до минулого місяця зростання на 1 відсотковий пункт.

Невдоволення перебуванням Шидло на посаді  прем'єр-міністра висловили 40% опитаних, (з січня зниження на 2% – ред.) тоді як 14% не змогли визначити свого ставлення до глави уряду.

"Як підкреслює CBOS (Центр дослідження громадської думки – ред.), ставлення поляків до уряду Беати Шидло протягом тривалого часу залишається на стабільному рівні", – йдеться у повідомленні.

Прихильники уряду серед опитаних становлять 37%, рівно стільки ж, як і в листопаді, грудні 2016 року, тоді як у порівнянні з січнем цього року рейтинг уряду знизився на 2 процентних пункти.

Противниками дій уряду є 33% респондентів, з січня відбулося зростання кількості противників на 1 процентний пункт.

Байдужість до кабінету заявляє 26% опитаних громадян Польщі (цей показник залишився без змін – ред.), ще 4% не змогли визначити свого ставлення до чинного кабінету.

Дослідження було проведено методом прямих інтерв'ю (face-to-face) в період 2-9 лютого 2017 року. Опитано було 1016 дорослих жителів Польщі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: