Трамп підписав указ про скорочення витрат у федеральному уряді

Вівторок, 14 березня 2017, 07:38

Президент США Дональд Трамп підписав у понеділок, 13 березня, указ, що спрямований на скорочення обсягу витрат у федеральному уряді.

Про це повідомляє The Hill.

"Трамп підписав заходи в Овальному кабінеті, розповідаючи журналістам, що це вимагає ретельного вивчення кожного виконавчого департаменту та агентства, щоб з'ясувати, де даремно витрачаються гроші та як послуги можуть бути поліпшені", - повідомляє видання.

Указ не має на меті встановити певну кількість скорочень, але це може призвести до примусової ліквідації всіх федеральних агентств або значно скоротити чисельність федеральних працівників.

Трамп заявив, що наказ дозволить "розробити детальний план федерального уряду, щоб він був більш ефективним, і дуже, дуже економічно продуктивними".

Повідомляється, що керівники агентств мають представити свої рекомендації протягом шести місяців директору адміністративно-бюджетного управління Міку Мульвані, який буде представляти їх в Конгресі.

"Цей указ є частиною агресивних кроків адміністрації, спрямованих на скорочення федерального уряду", - зазначає The Hill.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.