Орбан закликав націоналістів Європи "обʼєднатися проти бюрократів Брюсселя"

Середа, 15 березня 2017, 15:30

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав лідерів європейських націоналістів об’єднати свої зусилля у боротьбі з Брюсселем для того, аби провести "глибоку трансформацію Європи".

Про це повідомляє Reuters.

"Обран закликав націоналістів Європи до повстання проти "нечестивого альянсу брюссельських чиновників, ліберальних світових ЗМІ і міжнародних ненаситних капіталістів", – йдеться у повідомленні.

Орбан таким чином, відзначає агенція, закликав лідерів націоналістичних сил у Європі домогтися глибокої, проте, мирної трансформації Європи.

"У нас ще є шанс утримати енергію бунту в рамках закону і трансформувати європейську імперію ... тихо і без порушення правопорядку", – наголосив Орбан.

"Політичні потрясіння по всьому світу посилюються через суперечності між національними державами та світовим капіталом і міжнародною бюрократією", – відзначив угорський політик.

"Щоб зберегти нашу незалежність, ми повинні хоробро боротися з проблемами, які стоять перед нами. Ми повинні зупинити Брюссель, захищати наші кордони, заборонити масове переселення", – резюмував Орбан, додавши, що влада має бути в руках націоналістичних сил.

Нагадаємо, у неділю, 12 березня, у Європі відбулися акції проти популістів і на підтримку ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.