У Франції не виключають, що нападник з аеропорту Орлі був під дією наркотиків

Неділя, 19 березня 2017, 14:36

У Франції провели розтин вбитого у суботу нападника з аеропорту Орлі, щоб визначити, чи був підозрюваний ісламський екстреміст п'яний або під кайфом, коли взяв у заручники солдата в аеропорту в Парижі.

Про це повідомляє The Associated Press.

За даними прокурора Парижа Франсуа Молена, у квартирі підозрюваного Зієда Бена Бельгасема було знайдено кокаїн.

У недільному інтерв'ю французькій радіостанції "Європа-1", батько підозрюваного заявив, що його син не є практикуючим мусульманином та вживав алкоголь.

"Мій син ніколи не був терористом. Він ніколи не був присутнім на молитві. Він випивав. Але під впливом алкоголю та коноплі це могло так закінчитися", - сказав батько підозрюваного.

За словами прокурора, нападник телефонував своєму батьку та брату вранці у суботу та сказав, що він зробив "дурну помилку".

У прокуратурі повідомили, що проводиться аналіз зразків крові, взятих під час аутопсії у неділю, зокрема, щодо можливої наявності алкоголю та наркотиків.

Раніше прокрор розповів, що підозрюваний ісламістський екстреміст, який у суботу був вбитий після того, як намагався вихопити зброю у військового в аеропорту Парижа Орлі, заявляв, що хоче вбити та померти заради Аллаха.

Як повідомлялося, в аеропорту Парижа Орлі в суботу невідомий намагався вихопити зброю у військового. Після цього він був застрелений французькими військовими.

Згодом глава МВС Франції Бруно Ле Ру підтвердив причетність нападника з аеропорту Орлі до ще трьох інцидентів, які сталися у суботу вранці в передмістях Парижа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.