Мей розпочала тур по Британії, перш ніж активувати процедуру Brexit

Понеділок, 20 березня 2017, 09:28

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей відвідає Уельс сьогодні, 20 березня, в рамках плану щодо взаємодії з усіма народами Сполученого Королівства, перш ніж офіційно буде запущено процедуру виходу країни з Європейського Союзу.

Про це повідомляє Reuters.

За інформацією агентства, у понеділок Мей та міністр з Brexit Девід Девіс зустрінуться з першим міністром Уельсу Карвіном Джонсом та представниками бізнесу, щоб обговорити, як Уельс може отримати більше можливостей після виходу Британії з ЄС.

"З мого першого дня ... я чітко висловлюю рішучість зміцнювати і підтримувати дорогоцінний союз. Я також розумію, що, коли будемо виходити з Європейського Союзу, я буду працювати, щоб забезпечити угоду, яка буде працювати для всієї Великої Британії", - сказала Мей перед своїм візитом.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Британії Тереза Мей буде чекати до останнього тижня березня, щоб формально розпочати вихід Британії з ЄС.

Нагадаємо, 16 березня королева Великої Британії підписала закон, який дозволяє почати процедуру виходу країни зі складу Євросоюзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.