Трамп заперечив зв'язки з РФ: це фейкова історія, вигадана демократами

Понеділок, 20 березня 2017, 13:42

Президент США Дональд Трамп заявив, що немає жодних доказів про змову його соратників, які брали участь у президентській компанії, з росіянами.

Про це він написав у Twitter.

"Джеймс Клеппер (колишній директор Національної розвідки. - Ред.) та інші заявили, що немає ніяких доказів, що президент вступив у змову з Росією. Ця історія - фейкова новина, і всі це знають!" - написав Трамп.

Він також заявив, що демократи вигадали і поширили "російську історію задля своєї жахливої кампанії".

"Реальна історія в тому, що Конгрес, ФБР і всі інші повинні шукати витік секретної інформації. Необхідно знайти витік негайно!" - додав Трамп.

Нагадаємо, двоє керівників американських розвідувальних служб звітуватимуть перед Конгресом з приводу можливих зв'язків між Росією та учасниками передвиборної кампанії президента Дональда Трампа.

Минулого тижня стало відомо, що  колишній радник Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн отримав $45 386 за візит до Москви у 2015 році.

13 лютого Флінн пішов з посади радника з національної безпеки президента Трампа після того, як стало відомо, що він ввів в оману чиновників Білого дому щодо контактів з російським послом Сергієм Кисляком під час президентської кампанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.