Американська підтримка для України залишається незмінною - держсекретар

П'ятниця, 31 березня 2017, 18:56

США продовжуватимуть надавати підтримку Україні, яка захищає свою територію і зміцнює економіку на тлі російської агресії.

Про це заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон, який бере участь у зустрічі глав МЗС країн-членів НАТО в Брюсселі, повідомляє сайт Держдепу.

"Американська підтримка та підтримка НАТО для України залишається незмінною. Як ми вже повторювали на всіх міністерських зустрічах і самітах, з тих пір як Росія почала свою кампанію агресії проти України, країни НАТО твердо підтримують суверенітет і територіальну цілісність України. Ми не приймали і ніколи не змиримося з російськими діями, спрямованими на зміну кордонів України", - сказав Тіллерсон.

Він подякував Німеччині і Франції за їхні зусилля знайти дипломатичне вирішення кризи на сході України через "нормандський формат".

"Ми будемо продовжувати підтримувати їхні зусилля, щоб прискорити реалізацію Мінських угод. Солідарність НАТО має вирішальне значення для знаходження політичного вирішення цього конфлікту", - сказав держсекретар США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.