Британія підтримує санкції проти РФ до повного виконання Мінських угод - Мей

Середа, 19 квітня 2017, 19:31

Велика Британія підтримує санкції проти Росії до повного виконання Мінських угод.

Про це заявила прем'єр-міністр Тереза Мей перед переговорами з президентом України Петром Порошенко в Лондоні, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми тиснутимемо через санкції для повного виконання Росією Мінських угод", - сказала Мей, додавши, що Британія не визнає анексію Росією Криму та засуджує дії РФ на сході України.

Порошенко після зустрічі повідомив, що обговорив з Терезою Мей розширення безпекового співробітництва між країнами та співпрацю у сфері реформ, повідомляє УНІАН.

"Я можу підтвердити, що прем’єр-міністр запропонувала, щоби Британія брала участь у цілій низці програм реформ. Я думаю, що в тому числі може бути ефективною співпраця в розробці та імплементації законодавства щодо служби фінансових розслідувань, яке я дав доручення доопрацювати, внести і зробити це максимально ефективним і не корумпованим (органом), ліквідувавши податкову міліцію", - сказав президент.

"Ми обговорили співпрацю в імплементації судової реформи з урахуванням британських радників, британського досвіду і авторитету британської судової системи. Підняли питання візової лібералізації для українських громадян", - додав Порошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.