Ле Пен закликала уряд негайно видворити підозрюваних в тероризмі іноземців

П'ятниця, 21 квітня 2017, 11:57

Кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен після атаки в Парижі закликала уряд негайно видворити всіх іноземців, яких підозрюють у тероризмі.

Про це повідомляє Le Figaro.

"Знову були атаковані поліцейські. Офіцери нашої поліції були атаковані, бо вони є символом держави", - заявила вона у штабі своєї кампанії.

"Франція була атакована не за те, що вона робить, а за те, чим вона є", - додала Ле Пен.

За її словами, відповідь на напади має бути тотальною. При цьому вона розкритикувала "ліві уряди" за їх політику протягом десяти років.

Лідерка ультраправих в якості відповіді на останній напад закликала уряд "повернути кордони у Шенгенській зоні" і негайно видворити іноземців, яких підозрюють в тероризмі.

Нагадаємо, у Парижі на Єлисейських полях у четвер ввечері сталася стрілянина, внаслідок якої було вбито поліцейського і поранено двох його колег. Нападника було вбито. Відповідальність за напад взяла на себе "Ісламська держава".

Напад відбувся за кілька днів до першого туру президентських виборів у Франції. Кандидати у президенти Марін Ле Пен, Еммануель Макрон та Франсуа Фійон скасували передвиборні заходи, заплановані на п’ятницю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.