Україна безкоштовно оформлятиме угорцям довгострокові візи для в'їзду в країну

Четвер, 6 квітня 2017, 16:57

Кабінет міністрів України встановив безкоштовне оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з розпорядженням №226 від 5 квітня, Кабмін доручив Міністерству закордонних справ забезпечити оформлення на умовах взаємності довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини за нульовою тарифною ставкою консульського збору.

У повідомленні, яке додається до розпорядження, зазначається, що таке рішення стало результатом українсько-угорських домовленостей про лібералізацію взаємних поїздок громадян, а також відповіддю української сторони на введення з 24 листопада 2016 року безоплатного оформлення громадянам України угорських довгострокових віз, які дають право на в'їзд в Угорщину з метою подальшого оформлення документів на перебування або проживання на території цієї держави понад 90 днів.

Реалізація розпорядження сприятиме розвитку двосторонніх відносин між двома країнами, інтенсифікації контактів в соціально-економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Угорщини прийняв рішення скасувати плату за національні візи для громадян України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: