Порошенко обіцяє створити на Мальті хаб для українського агроекспорту

Вівторок, 16 травня 2017, 17:10

Президент України Петро Порошенко вважає, що Мальта може стати хабом для українських аграріїв для постачання продукції до Північної Африки та відкрити нові можливості для української металургійної галузі.

Про це Порошенко заявив під час спільної з президентом Мальти прес-конференції за результатами зустрічі глав держав, передає прес-служба президента України.

Порошенко також повідомив про готовність України відкрити на Мальті центр компанії "Антонов", що суттєво сприятиме розвитку української авіаційної індустрії.

Окрім того, під час державного візиту президента України Петра Порошенка на Мальту між двома країнами було підписано низку документів, зокрема меморандуми про співпрацю в сферах дипломатії, освіти та спорту.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко підписав Закон України "Про ратифікацію Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.