Дія безвізу з ЄС для українців почнеться в ніч на 11 червня – Єлісєєв

Середа, 17 травня 2017, 17:11

Рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму набуде чинності у ніч з 10 на 11 червня 2017 року.

Про це повідомив заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передає "Інтерфакс-Україна".

"Таким чином в ніч з 10 на 11 червня безвізовий режим набуде чинності", - сказав він журналістам у середу в Страсбурзі після церемонії підписання законодавчого рішення про введення безвізового режиму ЄС для громадян України.

Він зазначив, що незабаром підписане головою Європейського парламенту Антоніо Таяні і представником головуючої в Євросоюзі Мальти законодавче рішення про введення безвізового режиму для громадян України буде опубліковано в офіційному журналі ЄС і через 20 днів після цього українці зможуть їздити до країн ЄС без віз.

Нагадаємо, у середу, 17 травня, в Європарламенті відбулася урочиста церемонія підписання законодавчого акта, яким буде запроваджений безвізовий режим для громадян України.

Про те, як саме працюватиме безвізовий режим з Євросоюзом, читайте у статті: "Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом".

Детальніші роз’яснення читайте у статті: "Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоби уникнути проблем. Відповіді на питання читачів".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.