Зять Трампа пропонував послу РФ створити секретний канал зв’язку з Кремлем – ЗМІ

Субота, 27 травня 2017, 11:05

Зять президента США і його радник Джаред Кушнер пропонував послу Росії Сергію Кисляку створити секретний канал зв’язку між штабом Дональда Трампа і Кремлем.

Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на джерела.

Посол РФ Сергій Кисляк повідомив своєму керівництву в Москві про те, що Кушнер зробив йому таку пропозицію під час зустрічі 1 чи 2 грудня у Trump Tower, йдеться у перехоплених американською розвідкою даних. Кушнер начебто пропонував використати російські дипломатичні представництва для комунікації з Кремлем.

На зустрічі також був присутній екс-радник президента нацбезпеки США Майкл Флінн, пише видання, відзначаючи, що Кисляк був вражений пропозицією використовувати російське посольство або консульство для здійснення зв'язку.

Напередодні стало відомо, що ФБР перевіряє зятя президента Дональда Трампа і одного з його старших радників Джареда Кушнера у справі про зв'язки з Росією.

При цьому повідомлялося, що Кушнер щонайменше один раз в грудні зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком, а також з російським банкіром Сергієм Горьковим.

Також стало відомо, що Кушнер приховав щонайменше три контакти з послом РФ Сергієм Кисляком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.