Трамп не перебуває під слідством - адвокат президента США

Понеділок, 19 червня 2017, 16:42

У команді юристів президента США Дональда Трампа заперечують інформацію про те, що президент перебуває під слідством в рамках розслідування втручання РФ у вибори.

Про це повідомляє Washington Times з посиланням на юриста Трампа Джея Секулова.

"Дозвольте мені пояснити: президент не знаходиться під слідством", - сказав Секулов.

"Як і сказав Джеймс Комі під час свого свідчення, що президент не був об'єктом розслідування в трьох різних випадках, президент не є об'єктом або ціллю розслідування".

Нагадаємо, минулого тижня американські ЗМІ повідомили, що спеціальний радник Роберт Мюллер, який стежить за розслідуванням про роль Росії у виборах 2016 року, проводить допити представників розвідки в рамках розширеного розслідування стосовного можливого перешкоджання правосуддю з боку президента США. Зокрема йдеться про звільнення Трампом директора ФБР Джеймса Комі.

Згодом у своєму Twitter Трамп підтвердив інформацію про розслідування щодо нього, написавши: "Щодо мене веде слідство, у зв'язку зі звільненням директора ФБР (Джеймса Комі. - Ред.), людина, яка сказала мені звільнити директора ФБР! Полювання на відьом".

Проте, за словами Секулова, твіт Трампа не слід тлумачити як підтвердження того, що американський президент перебуває під слідством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: