Європейський сервіс в мережі магазинів MOYO.UA

PROMOTED
Вівторок, 20 червня 2017, 14:20

ОМНІ-рітейл MOYO.UA пропонує клієнтам європейський рівень сервісу і високу культуру продажу у своїх магазинах. З моменту виходу на ринок, мережа дотримується філософії європейських стандартів діяльності та обслуговування:

• завжди широкий асортимент якісної продукції; 
• гарантія відсутності підробок;
• зрозумілий інтерфейс інтернет-магазину;

• цікаві пропозиції, програма лояльності;
• високі стандарти обслуговування і комунікації з покупцями;
• сервісне, гарантійне, післягарантійне обслуговування товарів. 

На сайті кожен покупець зможе швидко знайти потрібний товар у максимально короткий термін, адже він дуже зручний. Окрім графи "Пошук", наводячи курсор мишки на категорії товарів, відкриваються підкатегорії і так далі, усе розкладено ніби по віртуальним поличкам.

Інтернет-магазин мойо ЮА, як і мережа роздрібних магазинів, нараховує тисячі найменувань сертифікованих товарів, які вже знаходяться на складі і готові до відправки. Цікаво, що у Києві працює доставка товарів за 45 хвилин до районів Поділ, Виноградарь і Оболонь, та за 90 — у інші точки Києва. Створення "Миттєвої доставки" найближчим часом планується і в інших містах України.

Якщо покупець хвилюється про стан свого замовлення — це також вирішується у короткі терміни. Потрібно лише клікнути на графу " Что с моим заказом?", ввести 9 цифр і інформація одразу буде відома.

  Для задоволення клієнтів постійно функціонують такі послуги, як адресна або транспортна доставка продукції, захищені платіжні канали, програми кредитування, програма лояльності MOYO CLUB та інше. Цікавою є послуга Trаde-In, з допомогою якої можна здати стару техніку (ноутбук, смартфон, планшет,камеру) і отримати сертифікат-знижку на нову. Тож клієнти завжди можуть розраховувати на високий рівень комфорту та приємну атмосферу для здійснення покупок. 

Інтернет-магазин MOYO.UA   - це  не тільки великий вибір товарів,  а й високий рівень обслуговування клієнтів. У будь-який час дня і ночі можна замовити товар чи отримати професійну  консультацію  — працівники call-центру працюють 24/7, а дзвінок здійснюється безкоштовно. Якщо немає поряд телефону, це не проблема — усе запитати можна і онлайн, клікнувши на відповідну графу. Також працює цілодобовий роздрібний магазин, який знаходиться в Києві, на вул. Марка Вовчка, 18а.

Для компанії важливо, щоб клієнти довіряли MOYO.UA.  Тому співробітники постійно працюють, щоб задовольнити найвибагливіших клієнтів високим рівнем якості товарів та обслуговуванням. У цьому можна впевнитись уже зараз, відвідавши сайт та роздрібні магазини MOYO.UA.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.