Порошенко заручився дуже сильною підтримкою від Трампа - посол США

Вівторок, 25 липня 2017, 15:54

Президент України Петро Порошенко отримав дуже сильну підтримку від президента США Дональда Трампа під час їхньої зустрічі у Білому домі.

Про це розповіла посол США Марі Йованович газеті "День".

За її словами, під час зустрічі було дуже чітко зазначено, що США рішуче підтримують суверенітет і територіальну цілісність України.

"Зустріч, яку ви, напевно, бачили в ЗМІ та з фотографій, відбулася в Овальному кабінеті Білого дому. Я не можу говорити за когось іншого, але, безумовно, коли ви перебуваєте в Білому домі в Овальному кабінеті, виникає особливе відчуття на таких зустрічах. Ця зустріч не була випадком у цьому сенсі", - сказала Йованович.

"Вважаю, це була чудова зустріч, всі теми було розглянуто під час бесіди. Президент Порошенко отримав дуже сильну підтримку від президента Трампа, віце-президента Пенса та інших членів кабінету. Було дуже чітко зазначено, що США рішуче підтримують суверенітет і територіальну цілісність України", - відзначила посол.

Нагадаємо, Дональд Трамп 25 липня у Twitter написав, що генеральному прокурору США слід провести розслідування щодо спроб України саботувати його виборчу кампанію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.