Теракт у метро Лондона: поліція затримала вже шість підозрюваних

фото
Четвер, 21 вересня 2017, 10:09

Британська поліція затримала шостого підозрюваного у зв'язку з вибухом бомби на станції метро Лондона "Парсонс Грін" минулого тижня, в результаті чого постраждало 30 людей.

Про це повідомляє The Guardian.

Поліція повідомляє, що 17-річний хлопець був затриманий на основі британського антитерористичного закону після опівночі в Торнтон-Хіт, південний Лондон.

Повідомляється, що у будинку, де мешкає підозрюваний, поліція проводить обшук.

Напередодні, 20 вересня, британська поліція затримала ще двох чоловіків за підозрою у причетності до теракту на станції лондонського метро "Парсонс Грін".

Нагадаємо, 15 вересня в Лондоні на станції метро Parsons Green стався вибух. У задній частині поїзда вибухнув білий контейнер, який залишили в сумці біля дверей вагона, постраждали 30 осіб. Поліція розслідує інцидент як теракт.

Першим поліція затримала 18-річного вихідця з Іраку у місті Дувр. Пізніше стало відомо про затримання у західному районі Гаунслоу 21-річного Яйя Фарруха, він родом з Сирії.

Обоє підозрюваних – вихованці відомих у Британії прийомних батьків - Пенелопи та Річарда Джонсів. За своє життя вони допомогли сотням сиріт та були нагороджені орденом Британської імперії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.