КНДР заявила, що США "дорого заплатять" за слова Гейлі на Радбезі ООН

П'ятниця, 8 вересня 2017, 14:49

Північна Корея заявила, що США "дорого заплатять" за останні слова посла США в ООН Ніккі Гейлі про те, що ізольована КНДР "напрошується на війну".

Про це повідомляє Bloomberg.

Державне інформаційне агентство КНДР, описуючи коментарі Гейлі під час Радбезу ООН на цьому тижні як "істеричні", застерегло США щодо відплати за них.

"Адміністрації США прийдеться дорого заплатити за її слова", - повідомило агентство KCNA щодо зауважень Гейлі, проте без уточнень, яку ціну "заплатять" США.

Нагадаємо, постійний представник США в ООН Ніккі Гейлі закликала Раду Безпеки прийняти найсильніші заходи проти Північної Кореї після останнього ядерного випробування.

Гейлі заявила, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин своїми діями "наполягає на війні". "Досить означає досить", - сказала вона, коментуючи останнє ядерне випробування КНДР.

Як відомо, 3 вересня Північна Корея заявила про випробування водневої бомби, яку можна встановити на міжконтинентальну балістичну ракету.

Детальніше про останню ескалацію довкола КНДР читайте у матеріалі "ЄвроПравди": "120 кілотонн погроз: чи призведе північнокорейська криза до ядерної війни".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.