Трамп: Співчуваю Флінну, вони зруйнували його життя

Понеділок, 4 грудня 2017, 16:23

Президент США Дональд Трамп заявив, що дуже сильно співчуває колишньому раднику з нацбезпеки Майклу Флінну, який визнав себе винним у наданні неправдивих свідчень ФБР.

Про це повідомляє CNN.

"Я дуже сильно співчуваю генералу Флінну, я почуваюсь дуже погано, він вів дуже сильний спосіб життя, і я відчуваю себе дуже погано", - сказав Трамп журналістам у понеділок.

Окрім того, у своєму Twitter Трамп написав: "Гілларі Клінтон неодноразово брехала ФБР, і з нею нічого не сталося. Флінн збрехав, і вони зруйнували його життя", - сказав Трамп. "Це дуже несправедливо".

Звинувачення проти Флінна є першими проти чиновника адміністрації Трампа в розслідуванні Мюллера. Флінн зараз співпрацює зі слідчими, що підвищує можливість того, що він може надати федеральним слідчим викривальну інформацію про інших осіб, пов'язаних з президентом США.

Як повідомлялося, колишній радник Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн визнав себе винним у наданні неправдивих свідчень ФБР і готовий свідчити проти президента.

У Білому домі заявили, що визнання колишнім радником президента США з національної безпеки Майклом Флінном дачі неправдивих свідчень ФБР не стосується нікого, крім нього самого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.