Більшість українців вірять, що посилення санкцій Заходу сприятиме миру на Донбасі

Понеділок, 15 січня 2018, 16:16

Більшість українців вважають, що процесу врегулювання конфлікту на Донбасі найбільше сприятиме посилення санкцій Європейського Союзу та США щодо Росії.

Про це свідчать результати опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова, інформує "Інтерфакс-Україна".

55% респондентів вважають, що посилення санкцій ЄС та США проти Росії стане найбільш дієвим впливом для врегулювання конфлікту на Донбасі.

В той же час, 26% респондентів вважають, що посилення санкцій буде перешкоджати врегулюванню конфлікту на сході України.

49% опитаних вважають, що врегулюванню конфлікту на Донбассі сприятиме введення тимчасової адміністрації ООН за підтримки миротворчих сил для управління окупованими територіями на час виведення російських військ та роззброєння бойовиків. У той же час 19,5% вважають, що такі дії будуть перешкоджати вирішенню проблеми Донбасу.

За зміценення Збойних сил і проведенням спеціальних операцій з поступовим звільненням завойованих територій висловилися 55% респондентів. 26% опитаних вважають, що такі заходи будуть перешкоджати вирішенню проблеми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.