Трамп прибув до Швейцарії на тлі посилених заходів безпеки

фото
Четвер, 25 січня 2018, 13:47

Президент США Дональд Трамп прибув до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі у Давосі, його прибуття спричинило справжній переполох.

Про це повідомляє Neue Zürcher Zeitung.

Як зазначається, прибуття Трампа в аеропорт Цюриха можна порівняти з надзвичайним станом. В районі аеропорту були розміщені численні поліцейські, які мали забезпечувати порядок на час прибуття "борту №1".

В районі аеропорту також зібралися тисячі глядачів з метою простежити приземлення літака американського президента.

 

Ще до прибуття Трампа, в аеропорту Цюриха приземлилися шість гелікоптерів Black Hawk і Super Pumas для супроводу президента. Окремі ЗМІ наводять навіть цифру у вісім гелікоптерів.

Акції протесту в аеропорту були заборонені заздалегідь, що не завадило невеликій групі молоді влаштувати акцію проти кліматичної політики США.

Літак Трампа приземлився в аеропорту Цюриха приземлився о 10.20 за місцевим часом. Оскільки це не державний візит, американського президента не зустрічали офіційні особи. Він пересів у вертоліт, який доставив його у Давос.

 
 

Очікується, що американський президент пробуде у Швейцарії 29 годин 35 хвилин, завершивши програму візиту виступом на Всесвітньому економічному форумі о 14.00.

 

Зазначається, що посилені заходи безпеки з нагоди форуму коштуватимуть Швейцарії 9 мільйонів франків. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.