Росіяни сфотографували Тимошенко в Мюнхені з послом РФ, вона каже про провокацію

фото, ОНОВЛЕНО
П'ятниця, 16 лютого 2018, 18:44

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявила про інсценування її зустрічі з послом РФ у Німеччині Сергієм Нєчаєвим в кулуарах Мюнхенської безпекової конференції.

Фото зустрічі оприлюднив МЗС РФ у своєму каналі в Telegram.

На фотографії крім Тимошенко та Нєчаєва також можна побачити заступника лідера "Батьківщини" Григорія Немирю.

 

"Поки Сергій Лавров спілкується з Павлом Клімкіним, посол Росії в Німеччині Сергій Нєчаєв спілкується з Юлією Тимошенко. Ось така вона Мюнхенська безпекова конференція", - йдеться у повідомленні МЗС РФ.

Натомість, у "Батьківщині" звинуватили РФ у свідомій інформаційній провокації із даним фото.

"Фото з кулуарів Мюнхенської безпекової конференції, опубліковані речницею російського МЗС, є інсценованою провокацією. Юлія Тимошенко та Григорій Немиря ніколи не були знайомі з чоловіком, який підійшов до них в кулуарах конференції. Представники "Батьківщини" в цей час перебували біля приміщення, де за 5 хвилин мала розпочатися зустріч із Комісаром ЄС з питань політики сусідства та розширення Йоганнесом Ханом", - йдеться у заяві.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко у Мюнхені візьме участь у дискусіях та проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами, європейськими посадовцями та політиками.

Нагадаємо, міністри закордонних справ країн-учасниць Нормандського формату не зустрінуться в п’ятницю у Мюнхені, попри оголошені плани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: