Додон засудив декларацію парламенту щодо втручання РФ у справи Молдови

Четвер, 8 лютого 2018, 19:56

Президент Молдови Ігор Додон назвав "неврівноваженим антиросійським жестом" прийняту парламентом декларацію, в якій засуджується посягання Росії на інформаційну безпеку Молдови.

Про це повідомляє Newsmaker.

За словами Додона,  подібні "провокаційні дії" припиняться після виборів, оскільки громадяни не стануть голосувати за партії, що виступають проти Росії.

Додон висловив надію, що сьогоднішня декларація, ініційована Демократичною партією Молдови, не позначиться на відносинах між Молдовою і Росією, однак, підкреслив, що електорату це може не сподобатися.

"Просувати крайні антиросійські погляди в країні з широкою проросійської підтримкою означає політичне і електоральне самогубство. Це серйозно відіб'ється на їх показниках на виборах. Тому що громадянам потрібна геополітично врівноважена влада, а не влада, яка воює з уявними ворогами ", - підкреслив Додон.

Нагадаємо, 8 лютого парламент Молдови затвердив декларацію, у якій засудив посягання Росії на інформаційну безпеку країни та звинуватив у втручанні у внутрішні справи країни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.