Клімкін про отруєння Скрипаля: Тепер всі розуміють, що РФ може піти на все

П'ятниця, 16 березня 2018, 10:25

Глава МЗС Павло Клімкін заявив, що отруєння колишнього російського шпигуна у Британії є свідченням того, що Росія готова застосувати всі можливі засоби, включаючи хімічний тероризм.

Про це глава МЗС заявив в інтерв'ю BBC News Україна.

"Те, що відбулося (отруєння Скрипаля. - Ред.) - це реальне свідчення не тільки того, що Росія працює проти демократичних інституцій цивілізованого світу. Це свідчення того, що Росія готова для цього застосувати всі можливі засоби, включаючи хімічний тероризм. Це має бути остаточно доведено, але ми довіряємо розслідуванню наших британських друзів", - заявив він.

Клімкін повідомив, що Київ обговорює з Британією "список Магнітського" та дуже серйозні закони, оскільки всі "всі розуміють, що замало того тиску на Росію, замало тих санкцій".

"Тепер всі розуміють, що Росія може піти абсолютно на все, що немає жодної червоної лінії", - додав глава МЗС України.

Раніше в МЗС України заявили, що Росія проводить масовану дезінформаційну кампанію у зв’язку зі спробою вбивства колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Детальніше про реакцію світу на події в Британії читайте у статті "Європейської правди": "Скромні санкції" за отруєння шпигуна: як світ підтримав Британію у боротьбі з Кремлем".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.