Лоукостер Ernest Airlines у червні відкриє рейси Київ-Болонья

Четвер, 29 березня 2018, 12:59

Італійський лоу-кост авіаперевізник Ernest Airlines із 22 червня 2018 року, окрім рейсів до Мілана і Неаполя, почне виконувати рейс Київ - Болонья з аеропорту "Київ" ім. Сікорського" (Жуляни).

Про це повідомили в прес-служба столичного аеропорту, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомила прес-служба аеропорту, аргумент на користь Болоньї - близькість до моря. Крім того, з Болоньї зручно добиратися на швидкісному поїзді до Флоренції, Верони, Мілана, Падуї, Мантуї, Віченци та Рима.

Ці рейси виконуватимуть щосуботи і щонеділі на Airbus A319 (141 місць) і A320 (180 місць). Вартість квитків стартує від EUR49.

"Україна є дуже важливим ринком для нашої авіакомпанії. Ми отримуємо багато запитів від українських пасажирів, які проживають в Італії, на збільшення кількості рейсів на тиждень і відкриття нових напрямків. Наприклад, Болонья - Київ - один з маршрутів, який наразі недоступний, він важливий не лише для іммігрантів, які проживають у цій області, але і для всіх українців, що хочуть відпочити на березі Адріатичного моря", - процитовано в повідомленні слова комерційного директора авіакомпанії Ernest Ільзи Джелу.

Як відомо, Ernest Airlines - італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані. Основний операційний центр компанії розташований у Тирані (Албанія).

Авіакомпанія є лоу-кост-перевізником. Обслуговує італійський і албанський ринки. Її флот налічує два літаки - Airbus-319 і Airbus-320.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: