Путін: РФ ніколи не видасть США росіян, звинувачених у втручанні у вибори

Понеділок, 5 березня 2018, 08:06

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія ніколи не видасть своїх громадян, яких США звинувачують у втручанні в американські вибори 2016 року.

Про це він заявив в інтерв'ю NBC News.

"Я знаю, що вони не представляли Росію, російський уряд. Однак що вони робили конкретно, я уявлення не маю. Навіть якщо вони зробили щось… то, може бути, що це просто американські колеги про це розповідають. Давайте не просто говорити, а надавати конкретні матеріали, докази. Ми будемо готові подивитися на них", - сказав він.

Коли журналістка NBC News Мегін Келлі запитала його, чи РФ екстрадує цих осіб, Путін відповів: "Ніколи! Ніколи й нікому Росія не видає своїх громадян, так само як і США. Хіба США видають своїх людей хоча б комусь?"

Як повідомлялося, спеціальний прокурор США Роберт Мюллер висунув обвинувачення 13 російським громадянам і трьом російським компаніям через втручання в американські вибори в 2016 році.

Обвинувачені є співробітниками "Агентства інтернет-досліджень", яке також називають "фабрикою тролів", що продукує платні повідомлення на підтримку російської влади у соціальних мережах. 

У США заявили, що домагатимуться екстрадиції усіх обвинувачених. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.