Трамп звинуватив демократів у перешкоджанні затвердження Помпео

Понеділок, 23 квітня 2018, 17:04

Президент США Дональд Трамп звинуватив демократів у гальмуванні процесу затвердження колишнього директора ЦРУ Майка Помпео на посту державного секретаря.

Про це Дональд Трамп написав у своєму Twitter.

"Складно повірити, що ці обструкціоністи зможуть проголосувати проти кандидатури Майкла Помпео на пост держсекретаря. Вони не затвердять сотні хороших людей, включно з послом у Німеччині. Вони збільшують час процесу схвалення усіх, такого раніше не було. Потрібно більше республіканців!", - зазначив американський президент.

Як пише ABC News, процес затвердження Помпео зіштовхнувся з серйозною опозицією з боку ключових демократів та щонайменше одного республіканця. Комітет із закордонних справ Сенату Конгресу США проведе голосування щодо рекомендації кандидатури Помпео у понеділок, однак для його схвалення може не вистачити голосів.

Сенат США розгляне кандидатуру колишнього очільника ЦРУ цього тижня.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп звільнив державного секретаря Рекса Тіллерсона і запропонував замінити його директором ЦРУ Майком Помпео. 

Перший заступник державного секретаря США Джон Салліван з 1 квітня став виконувачем обов'язків голови Державного департаменту, поки процедуру затвердження на посаду не пройде Майк Помпео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: