Кремль: заява Трампа про "російський Крим" може бути фейком

П'ятниця, 15 червня 2018, 12:51

У Кремлі не довіряють повідомленням ЗМІ про те, що президент США Дональд Трамп в ході закритої зустрічі на полях саміту "Великої сімки" заявив, що Крим є російським, бо там проживають російськомовні.

Про це заявив прес-секретар глави російської держави Дмитрій Пєсков, повідомляє "Интерфакс".

"Така кількість брехливих новин, "фейкньюз", що я не став би ніяк коментувати, тому що ми не знаємо, наскільки це достовірно", - сказав він журналістам, коментуючи відповідні повідомлення ЗМІ.

"Ні ми, ні ви не були присутні на цих закритих зустрічах "Сімки", і звичайно, ми не можемо судити про ступінь достовірності цих новин", - продовжив Пєсков.

Як повідомлялось, у Білому домі не знають про заяву президента США Дональда Трампа, яку він нібито зробив лідерам "Великої сімки", про те, що Крим є російським.

Напередодні BuzzFeed News із посиланням на два джерела у дипломатичних колах, які говорили на умовах анонімності, повідомив, що заява Трампа прозвучала під час вечері з лідерами G7 в рамках саміту в Канаді минулої п’ятниці. Під час вечері Трамп нібито також цікавився, чому лідери стали на бік України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.