У Німеччині працівник компанії намагався отруїти колегу, поліція виявила ще 21 підозрілу смерть

Середа, 27 червня 2018, 18:13

Поліція Німеччини відкрила розслідування щодо смерті 21 людини у компанії на північному заході країни, після того, як одного із співробітників спіймали під підсипання отрути в обід колеги.

Про це повідомляє Reuters.

Поліція заявила, що заарештувала 56-річного чоловіка, підозрюваного в спробі вбивства колеги в компанії у місті Шлос-Гольте-Штукенброк в землі Північний Рейн-Вестфалія. Назва компанія не розкривається.

Потерпілий помітив щось підозріле у своєму обіді, повідомив про це керівництво і владу. Відеозйомка показала, що підозрюваний насипав порошкоподібну речовину в їжу потерпілого. Дослідження показали, що це була отрута, яка могла спричинити важкі пошкодження органів.

Під час обшуку в квартирі підозрюваного поліція виявила токсичні хімікати, такі як ртуть, свинець та кадмій. Поліція повідомила, що мотив підозрюваного поки невідомий, оскільки він відмовляється давати свідчення.

Подальше розслідування виявило, що з 2000 року від серцевих нападів або раку померли 21 працівник цієї компанії, причому всі незадовго до виходу на пенсію. Експерти прийшли до висновку, що причиною хвороб могло бути отруєння важкими металами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: