Принц Чарльз і принц Вільям відмовилися зустрічатися з Трампом - ЗМІ

Понеділок, 16 липня 2018, 16:46

Принц Чарльз і принц Вільям не захотіли зустрічатися з президентом США Дональдом Трампом під час його візиту до Великої Британії минулого тижня

Про це повідомляє The Times з посиланням на свої джерела.

Королева Єлизавета II змушена була на самоті приймати Трампа і його дружину Меланію у Віндзорському замку.

"Цей вчинок принца Чарльза і принца Вільяма, яких не було там під час візиту Трампа, був образою. Вони просто відмовилися бути присутніми. Це дуже, дуже незвично, щоб королева була там одна. Зазвичай її хтось супроводжує. Принц Чарльз недавно замінив Філіпа", - сказав співрозмовник видання.

Один з чиновників Уайтхоллу, який брав участь в плануванні візиту, сказав, що час Трампа з королевою також "було зведено до мінімуму".

"Королева виконуватиме свій обов'язок, але інші члени сім'ї не були в такому ж захваті, як під час приїзду Обами", - сказав він.

У Букінгемському палаці офіційно повідомили, що оскільки поїздка Трампа не була державним візитом, то відразу планувалося, що королева сама зустрінеться з президентом США і його дружиною.

Нагадаємо, під час зустрічі Трампа з королевою виникла курйозна ситуація: президент США йшов попереду Єлизавети II, а потім різко зупинився, і вона була змушена його обходити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.