Над Лондоном літатиме величезний "бебі-Трамп" під час візиту президента США

фото
Четвер, 5 липня 2018, 19:02

Під час візиту президента США Дональда Трампа до Лондона над центром міста літатиме гігантська повітряна куля "бебі-Трамп".

Про це повідомляє CNN.

Мер Лондона Садік Хан дав згоду на запуск повітряної кулі під час візиту Трампа, який відбудеться наступного тижня. У британській столиці також очікується акції протести через візит американського президента.

Гігантська оранжева куля висотою 6 метрів у вигляді немовляти з обличчям Трампа літатиме над центром Лондона протягом двох годин 13 липня, під час протестного маршу під гаслом "Стоп Трамп".

 

Петицію про запуск повітряної кулі підписали 10 тисяч людей, а тисяча людей зібрали загалом 16 тисяч фунтів стерлінгів для кампанії.

"Міський голова підтримує право на мирний протест і розуміє, що він може мати багато різних форм. Його команда з міських операцій зустрілася з організаторами та дозволила використовувати парк біля парламенту", - сказав представник мера.

Однак він додав, що організатори також повинні отримати необхідні дозволи від міської поліції та Національної служби повітряного руху.

Кулю прив’яжуть до землі на площі у парку біля парламенту і вона зможе підніматися на висоту до 30 метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.