Куди зникла Меркель: у Німеччині з'ясовують, де відпочиває канцлер

П'ятниця, 3 серпня 2018, 08:34

Німецькі медіа задаються питанням, куди зникла канцлер Ангела Меркель, після того, як її чоловіка помітили в північній Італії без неї.

Про це пише Reuters.

Останніми роками Меркель з чоловіком Йоахімом Зауером проводила відпустку в Альпах, але цього разу її чоловік проводить канікули разом зі своїм сином від першого шлюбу.

"Де ховається канцлер? У літній резиденції або зі своєю 90-річною матір'ю в Уккермарку? Сімейна криза? Лікарня? Секретна місія?" - пише найбільший німецький таблоїд Bild.

Минулого місяця журналісти запитували Меркель про її плани на відпустку і вона сказала, що збирається відпочити, не уточнивши подробиць. Її спікер відмовилася давати коментарі.

Останнього разу Меркель з чоловіком з'являлася на публіці 25 липня під час традиційного виступу на фестивалі в Баварії. Зауер рідко з'являється на публіці зі своєю дружиною, але зазвичай щоліта їх бачать разом у південному Тиролі в Італії.

У Німеччині з липня по серпень мало політичної активності, і в офісі Меркель немає ніяких подій, перерахованих в її офіційному розкладі. Її партія проводить чергову нараду керівництва 20 серпня, зазвичай Меркель відвідує цю зустріч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: